Till att börja med är vi ett svenskt bolag. Men vi är också en del av ett större sammanhang, precis som du och alla andra. Här vill vi accelerera skiftet till en mer hållbar helhet. Alla våra produkter kan därför individanpassas och uppdateras över tid om behoven ändras, samtidigt som de bygger på återbruk av resurser och hårdvara som en del av den cirkulära ekonomin. Den här helheten gör oss unika och sätter en helt ny hållbarhetsstandard: 100% Future Proof™. Och vi börjar med ett nytt sätt att se på ljus.

Istället för att köpa nytt, prenumererar du på Ljus som Tjänst. Det innebär att du kan anpassa olika belysning framöver – utan extra kostnad, och utan att behöva tära på miljön. Inga stora investeringar. Bara fast pris per månad. På köpet får du ett anpassat ljus som gör att användarna ser bättre, mår bättre och kan arbeta mer effektivt. Jämfört med ett traditionellt sätt att köpa ljus får du också en lägre totalkostnad, full koll på budgeten och lägre CO2.

100% Future Proof™ är ett löfte om att ta framtidssäkring till nästa nivå: en maximerat hållbar helhet.

Det ställer inte bara krav på fullt flexibla och uppdateringsbara produkter, utan också alltid i kombination med hållbar produktion. Alla våra armaturer tillverkas därför genom återbruk av gamla plattskärmar och egna armaturer.

Inget är förstås 100% enkelt och ingen är 100% framme i allt. Men vi jobbar på det. Låt oss bevisa det. Hur ser era behov ut?